Användningsvillkor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du godkänner att vi använder cookies under ditt besök genom att klicka på "Jag godkänner".
Läs mer

PERIBON
och
Aider
inleder
samarbete

Ulf Mattsson

04 januari 2020

Under december 2020 inleder PERIBON och Aider ett strategiskt samarbete. Syftet är att med gemensamma resurser och kompetenser erbjuda överförmyndare och ställföreträdare lösningar som möter behoven av moderna digitala verktyg. Lösningar som på allvar minskar den manuella arbetsbördan och frigör resurser som kan användas för mer komplicerade uppgifter.

Tillsammans skapar vi värdefull nytta

"Partnerskapet med Aider kommer att ge oss stora möjligheter att vidareutveckla våra tjänster och erbjudandet till våra kunder. Jag är säker på att vi tillsammans kommer att skapa värdefull nytta och fördelar för våra kunder", säger Per-Henrik Börjesson, VD PERIBON AB

Växande utmaningar

Vi lever i utmanande tider och efterfrågan på välutvecklade digitala verktyg har aldrig varit större än nu. Systemet med ställföreträdare och överförmyndare är inget undantag. Det finns flera utmaningar, och de växer i omfattning på ett sätt som nuvarande arbetssätt och befintliga digitala stöd får allt svårare att klara av.

Digitaliseringens många möjligheter

"Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med PERIBON erbjuda överförmyndare och ställföreträdare våra unika lösningar! Vi brinner för att tillvarata digitaliseringens många möjligheter till effektiviseringar och vinster på det här området, inte minst att på bästa sätt värna om några av samhällets mest utsatta", säger Ulf Mattsson, VD Aider Group AB.