IT-säkerhetsbolaget
AB
genomlyser
Aider

Ulf Mattsson

Ulf Mattsson

21 december 2020
Vi på Aider har ett genomgående högt säkerhetstänk som inte stannar vid vad vi bygger utan även påverkar vilka leverantörer vi väljer att jobba med. Vi drar oss inte heller för att låta oberoende experter genomlysa våra digitala lösningar för att på det viset säkerställa en objektiv bedömning.

Under december månad lät vi därför IT-säkerhetsbolaget AB genomföra en rättsutredning av Aiders tjänster, med avseende på rättsliga grunder, ändamål och behandling av personuppgifter med mera. Promemorian kommer att utgöra en grundstomme för vårt fortsatta arbete med de rättsliga frågorna avseende Aider, vårt ledningssystem för informationsarbete och vårt dataskyddsarbete. Promemorian går att beställa via info@aider.nu.

IT-säkerhetsbolaget AB är en helhetsleverantör inom IT-säkerhet, informationssäkerhet och dataskydd (GDPR), med säte i Sundsvall. De har en mångårig kompetens inom IT och informationssäkerhetsområdet, och utför tjänster inom områden som; informationsklassningar, utbildningar inom IT och informationssäkerhet, awareness, riskanalyser, penetrationstester mm.

Vill du veta mer så besök gärna deras hemsida: https://itsakerhetsbolaget.se/