Aider
introducerar
gratisversion

Ulf Mattsson

Ulf Mattsson

21 april 2021

Allt eftersom Aider har vuxit har vi insett att behovet av smidiga digitala lösningar för ställföreträdare varit över all förväntan. Som ytterligare ett steg i att göra livet enklare för landets ställföreträdare har vi valt att göra stora delar av Aider helt gratis.

Aider Gratis

Med Aider Gratis kan du som ställföreträdare få ordning och reda på ditt uppdrag genom att använda vår app eller webbtjänst. För dagbok över dina uppdrag och få en överblick över hur mycket tid du lägger på respektive uppdrag. Utöver detta kan du även kommunicera direkt med kommunens handläggare förutsatt att de valt att ansluta sig till Aider.

Aider Premium

För dig som verkligen vill ta steget mot minskad administration. Som användare av Aider Premium kan du hantera den ekonomiska redovisningen direkt i våra appar. Du ansluter din huvudmans transaktionskonto och bokför transaktionsunderlag som kommer direkt från banken. Givetvis får du även tillgång till grundfunktionerna som erbjuds i Aider Gratis.

Aider Gratis

Aider Premium

Dagbok

Meddelanden

Support

Bokföring

Årsräkning

Vad kostar Aider Premium?

Aider Premium har en pristrappa som beror på hur många huvudmän du företräder. Se tabellen nedan för aktuella prisuppgifter.

Antal huvudmän

1

2

3

4

5+

Pris per år

290kr

480kr

680kr

860kr

990kr