Aider
2.0
är
här!

Ulf Mattsson

Ulf Mattsson

17 oktober 2021
Med ett förbättrat utseende och en lång rad nya funktioner, är nu Aider 2.0 på plats! Ett stort tack till alla er som varit med och hjälpt oss på resan mot ett enklare, smartare och tryggare ställföreträdarskap. Vi skulle inte ha klarat det utan er, ert engagemang och er feedback!

Nya, enkla importmöjligheter

Vi har utökat möjligheterna att importera underlag till den ekonomiska redovisningen. Utöver direkt import via bankanslutning, är det nu även möjligt att importera underlag via fil som du enkelt hämtar direkt via internetbanken.

Smidigare och smartare bokföring

Även bokföringen har utvecklats och finslipats på ett flertal sätt. För oss är det självklart att du inte ska behöva lägga tid på att skriva in alla transaktioner manuellt. Ett onödigt och tidsödande arbete som Aider löser enkelt och tryggt. Smarta funktioner hjälper dig dessutom att göra rätt och undvika fel
Möjligheten att dela upp transaktioner på fler inkomst- eller utgiftskategorier, tydligare hantering av avdragen skatt, brutto- och nettobelopp och mycket mer, har tillkommit.

Strukturerad dagbok och körjournal

Med hjälp av Dagboken kan du enkelt samla alla dina anteckningar på ett ställe och få dem sammanställda när det är dags att redovisa. Det borde vara en självklarhet för alla gode män och förvaltare att ha Aiders dagbok i mobilen. Den är alltid nära till hands, dina anteckningar skyddas bakom inloggning med BankID och är dessutom gratis att använda!
Support och Hjälpcenter
Vårt Hjälpcenter har utvecklats med nya artiklar som gör att du alltid kan hitta stöd om du har frågor eller behöver hjälp. Vår chatt-funktion ger dig snabbt direktkontakt med oss på Aider, om du har ytterligare frågor eller feedback du vill dela med dig av.